Verstappen meghódítja a virtuális világot – friss F1 hírek a vasárnapról

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A világbajnok kerüli az extrém sportokat és nem érdekli az új F1-es film, Hamiltont Will.i.am dicsérte, Glock felidézte 2008-at. Ez történt január 21-én.

Magyar idő szerint vasárnap a legtöbb hírünk a 2023-as világbajnokkal kapcsolatos volt. Max Verstappen részt vett az online daytonai 24 órás versenyen, és a Team Redline színeiben a Mercedes-AMG GT3-as autóval indult. A versenyt a kilencedik helyről kezdték, de Verstappen vezetésével sikerült feljönniük az előkelő helyekre, és végül az első helyet szerezték meg.

Verstappen Red Bull-os szerződése tiltja a síelést és az extrém sportokat. Ő már öt éve nem síelt, és a biciklizést is veszélyesnek tartja. Azért is kerüli ezeket a sportokat, mert szeretné minimalizálni a kockázatot, és koncentrálni akar a világbajnoki cím és a futamok megnyerése céljaira.

Verstappen a jövőbeni sikereiről is beszélt, és kifejezte, hogy nagy esélye van a világbajnoki cím megszerzésére. Emellett említést tett a készülő F1-es filmről is, de nem igazán érdekli, hogy filmeket nézzen a saját sportjáról.

A filmet jelenleg Daytonában forgatják, és Brad Pitt is részt vesz benne. A történetben Pitt Sonny Hayes karakterét alakítja, és egy GT3-as autóval versenyez. A filmhez a Wright Motorsports Porsche 911 GT3 R versenyautóját kölcsönvették.

Lewis Hamilton is kapott dicséreteket a zenei világból. Will.i.am, aki jó barátságot ápol a hétszeres világbajnokkal, elismerően nyilatkozott Hamilton tehetségéről, mind éneklésben, mind autóversenyzésben. Will.i.am úgy véli, hogy Hamilton kivételesen tehetséges mindkét területen, és néha már zavaróan jó és sikeres.

Mike Krack csapatfőnök pedig arról beszélt, hogy nem szeret kifogásokat keresni, és ezért nem takarózik.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések